064/2748-571 vlada156@hotmail.com

NOVO – ACTIVMAN APP

ZABAVNA, KREATIVNA I EDUKATIVNA APLIKACIJA

UČIMO UZ IGRU

ACTIVMAN APP

Nek se vaša deca zabave sa našim super junakom. Activman app za cilj ima da uz pomoć igre vašu decu zabavi , aktivira i nauči.Uz našu edukativnu aplikaciju za decu takodje imate mogućnost da osvojite brojne nagrade. U samo nekoliko lakih koraka registrujte se na aplikaciji , neka se vaše dete edukuje i zabavlja u isto vreme sakupljajući poene koje pretvarate u vredne nagrade koje smo pripremili za vas u saradnji sa našim partnerima.

REGISTRUJTE SE NA ACTIVMAN APP

Preuzmite aplikaciju sa Play ili App stora i za samo par minuta se registrujte. Aplikacija će vam ponuditi jedan od 3 nivoa registracije koji zavisi od uzrasta vašeg deteta. Trudili smo se da za svaki uzrast prilagodimo edukativne igrice i kvizove.

NEKA ZABAVA POČNE

Nakon registracije profila , svakoga dana vaše dete imaće kreativni program koji se sastoji od IGRICE , EDUKATIVNOG KVIZA i VIDEO IZAZOVA. Rešavajući dnevne zadatke dete sakuplja nagradne poene koje kasnije pretvarate u nagrade. Nije li to super cool

PRATITE RANGLISTU

Pratite rang listu osvojenih poena vašeg deteta kao i ukupni njegov skor. Sve zavisi samo od vaše tj AKTIVNOSTI vašeg deteta. Jer najaktivnije nagradjujemo super nagradama. Posebno pažnju posvetite našim edukativnim pitanjima i dnevnim izazovima koji nose i najviše poena.

ZAMENITE POENE ZA NAGRADE

Informacije o rang listi i nagradama naćićete na profil stranici aplikacije. Ako imate dovoljan broj poena za neku od naših nagrada jednostavo samo aplicirajte klikom na dugme AKTIVIRAJ NAGRADU unesite vase podatke u tražena polja , a neko iz našeg tima će vas kontaktirati kako bi vam dao više informacija kako preuzimate vaučer za nagradu.